Psykoterapi for unge i Kalundborg

Unges liv er ofte væsentligt mere skrøbeligt, end den voksne verden har øje for.

Unge står på tærsklen til at vælge deres voksenliv, samtidig med at deres dagligdag og udvikling ofte sætter dem i en krævende position.

De skal tackle både de fysiske og mentale forandringer, der sker hos dem selv. De skal også kunne fungere i samspil med deres kammerater, som ligeledes gennemgår en mental og fysisk udvikling.

At træde ud i ansvarlighed og livsvalg kræver en sammenhængende fornemmelse for hvem man selv er.

Her kan psykoterapi for unge være særligt gavnligt.

Bestil tid til psykoterapi

Støttende behandling

For at sætte fornemmelsen af sammenhæng i gang i den unges liv, arbejdes i psykoterapien med udviklingsstøttende og jeg-støttende behandling.

I denne behandling er det ofte emner som selvværd, kammerater, kærester, familie og livsvalg, der er i fokus. Også voldsomt temperament hos begge køn, er et tema, de unge ofte har brug for at arbejde med i psykoterapien.

Arbejdet med unge omfatter også behandling af oplevelsestraumer.

Ved oplevelsestraumer er det sværere for unge at få oplevelsen af sammenhæng i deres liv. Unges mulighed for bearbejdning af oplevelsestraumer som vold, overgreb, incest er derfor væsentlig, for at den unge kan udvikle sig videre ind i voksenlivet.

psykoterapi for unge i kalundborg

Kontakt mig hvis du ønsker at høre mere

Er du et ungt menneske med brug for professionel assistance til at komme tilbage på rette spor?

Så hjælper jeg dig gerne.

Du er velkommen, til at kontakte mig på 2122 5599. Så kan vi tage en snak om, hvornår du kan komme til psykoterapi. Ønsker du istedet at skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Jeg vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bestil tid til psykoterapi