Parterapi i Kalundborg

Årsagerne til at søge parterapi er forskellige. Fællesnævneren er at gnisten ofte er forsvundet. Nogle føler at de stille og roligt er gledet fra hinanden, mens andre par har oplevet skarpere brud forårsaget af utroskab, sammenbragte børn eller noget helt tredie. Min rolle som parterapeut går ud på at bringe jer nærmere klarhed og forståelse for de handlinger og reaktionsmønstre I har sammen som par.

I vil opleve en proces hvor I bliver støttet og hjulpet i at blive tydeligere og ærligere omkring jer selv, hvor kærlighed, samarbejde og glæde får bedre vilkår. Parterapi former sig som en anerkendene dialog mellem psykoterapeuten og parret, og som en dialog hvor psykoterapeuten guider parret i deres kommunikation med hinanden.

Ofte omhandler terapien:

  • At forstå hinanden
  • Utroskab
  • Jalousi
  • Dine børn/mine børn
  • Skilsmisse
  • Kom tilbage til kærligheden

I parterapi arbejdes der med at I bliver bevidste om jeres måder at være i forholdet på, hvilke udfordringer og særlig sårbarhed, der ligger i jeres parforhold, og hvordan I kan kommunikere fremadrettet på en måde, der af begge parter opfattes hjerteligt.

Vi arbejder med hvilke drømme, I havde om kærligheden, da I først mødte hinanden. Vi snakker om de drømme I har for jeres fremtid sammen. Det er også væsentligt at se på, hvornår I ønsker tid sammen, og hvornår der er brug for tid hver for sig.

Parterapi er for alle uanset køn.

Skilsmisse og parterapi

I en skilsmissesituation kan parterapi også bruges til at komme igennem adskillelsen på en bedre måde og løse nogle af de samarbejdsproblemer, der kan opstå når man har børn sammen. Parterapi i en skilsmissesituation handler om at sige ordentlig farvel til hinanden.

Vi arbejder med hvordan I løser problemer sammen og hvordan I undviger at løse problemerne. Vi arbejder med hvordan I reagerer på hinanden og hvordan er jeres tillid til hinanden

Parterapi går ud på at bringe klarhed og forståelse for de handlinger og reaktionsmønstre, I har sammen som par. Det er en proces hvor I vil blive støttet i at blive tydeligere og ærligere omkring jer selv, hvor kærlighed, samarbejde og glæde får bedre vilkår.

Kontakt mig gerne!

Ønsker I at arbejde med jeres forhold, hvor I inddrager en professionel part? I kan så bestille tid ved at ringe til mig på 2122 5599. Foretrækker I at henvende jer skriftligt, for eventuelt at opridse jeres problemstilling, er I velkommen til at udfylde kontaktformularen. Jeg vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.