Familieterapi i Kalundborg

I familieterapi ser vi sammen på jeres familiemønstre.

Familieterapi behandler de fatslåste mønstre og de smertefulde begivenheder i familien. Familieterapi stiler mod, at familiens medlemmer får en bedre kontakt til hinanden og en bedre indbyrdes kommunikation.

Alle i familien vil i terapien komme med deres bud på, hvordan familien fungerer, hvor I er låst fast, og hvor I trænger til at udvikle jer.

Familieterapi er en social proces, hvor I kan få en bedre forståelse for de svære dynamikker der er herskende i jeres familie. Vi vil også arbejde med at fremhæve og styrke de positive sider, der kendetegner jeres familie.

Vi arbejder med de forskelligheder der eksisterer i familien, hvor styrkesiderne i jeres familie befinder sig, og hvor I er sårbare som familie.

Bestil tid til familieterapi

Hvad arbejder vi med i familieterapien?

  • Skænderier
  • At forstå hinanden
  • Splittelse i familien
  • Misbrug
  • Skilsmisse
  • Konflikter.

Vi vil tale om, hvordan jeres familiemæssige baggrund påvirker jer som forældre. Vi ser også på slægtens rolle og betydning i familien.

I terapien kommer vi omkring familiekultur; hvilken er den fremherskende og er der eventuelt en kultur, som er ufrivilligt vigende.

I familieterapien arbejder vi hen mod, at I kan justere jeres adfærd mellem hinanden på en mere hensigtsmæssig måde, så I har mulighed for at opleve samhørighed og afstemthed i familien.

familieterapi i kalundborg

Terapi ved skilsmisse

Familieterapi kan også være en stor hjælp i en kommende skilsmisse, så familien kan få talt om at sige farvel til den måde familien har fungeret på indtil nu.

At sige ordentlig farvel og få bearbejdet sorgen over tabet af den oprindelige familie er ofte fraværende under en skilsmisse.

Især børn reagerer med psykosomatiske og sociale problemstillinger på den manglende bearbejdelse.

Ønsker du at høre mere?

Har din familie også brug professionel vejledning, så I kan omgås hinanden med glæde og respekt?

Så kan du bestille tid ved at ringe til mig på 2122 5599. Ønsker du istedet at skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Jeg vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Bestil tid til familieterapi