Behandlingsmetoder

Behandlinger i psykoterapi i Kalundborg og omegn

Det psykoterapeutiske behandlingsforløb tager udgangspunkt i den rådvildhed du står i.

I arbejdet med din livssituation er det væsentligt at komme ind på, hvordan din kontakt er til andre mennesker, hvilke tanker du gør dig om dig selv, hvilke oplevelser du har fra dit samlede liv, hvilke mål og behov du har, hvilken social virkelighed du befinder dig i, hvordan du har det i kroppen, hvad du føler og hvilke drømme du har.

Det psykoterapeutiske behandlingsforløb er en samarbejdsrelation. Her arbejder vi sammen med at forstå, bearbejde, forløse og udvikle de arbejdspunkter du kommer med.

I behandlingen arbejder vi hen imod, at du kommer til en bedre forståelse af dig selv og din livssituation. Hvilket vil gøre at du muligvis på et tidspunkt til se sig selv – måske også dine omgivelser – fra en anden vinkel.

Der arbejdes med at forløse, og såvidt muligt give afkald på, smertefulde oplevelser. Så du kan komme tættere på dine drømme om et meningsfuldt liv. Det er her vigtigt at fokus ligger på det gode og meningsfulde, men samtidig at få fordøjet dét du bevidst som ubevidst går og døjer med.

Psykoterapien skal forbedre din evne til at mærke dine behov både kropsligt, følelsesmæssigt, socialt og intellektuelt. På den måde får du mulighed for at handle mere hensigtsmæssigt på måder, der passer bedre til dig og din livssituation.

Et psykoterapeutisk behandlingsforløb er et udviklingsforløb, som kræver tid og også fordybelse. I psykoterapien er der plads til at mærke efter og plads til eftertanke. Jeg yder mange former for hjælp, alt fra parterapi til stressterapi og psykoterapi både for børn og unge.

Jeg kan ikke fortælle dig alt det du ved i forvejen, men jeg lytter til det du ikke selv kan høre.

 

Jeg kan hjælpe dig

Står du i en situation der synes svær? Har du brug for at udfolde nogle af dine indelukkede følelser? Jeg er her for dig. Læs mere om mig eller ring mig op på 21225599. Jeg vil gøre vores bedste for at du får smilet tilbage på læberne.